Shownieuws

Created with Sketch.

Oranje Shownieuws Het laatste nieuws uit de Nederlandse muziek industrie

 • DJ Rodrygo verovert Nederland
  on augustus 11, 2020 at 3:40 pm

  Ondanks z’n jonge leeftijd van 19 jaar heeft DJ Rodrygo al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Hij is vaste DJ bij het muzikale programma Heerlijk Hollands Live. Vanwege de coronacrisis zijn veel opnamedata gecanceld, maar als de beperkingen in een later stadium voorbij zijn, zal Heerlijk Hollands Live als kool gaan groeien. Heerlijk Hollands Live maakt onderdeel uit van Knock Knock Events.

 • Zangeres Joanna Bridge komt met aangrijpend nummer ‘Gebroken spiegel’
  on augustus 11, 2020 at 3:32 pm

  Een gebeurtenis die plaats vond op kerst avond 1981. Joanna wist als klein getraumatiseerd meisje het huis uit te vluchten om haar moeder en broertje te laten bevrijden. Toen Joanna trachtte te ontsnappen werd ze alsnog neergeschoten, maar ze stond op en rende het horrorhuis uit, met gevaar voor eigen leven. Nu bijna 40 jaar later is zij bereidt om haar verhaal te delen.

 • Ontvang gratis* editie 37 van artiestenblad Lucky Joe
  on augustus 11, 2020 at 12:42 pm

  De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Martin Dams is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 37 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de chaotische, onzekere en angstige tijden die we tegenwoordig meemaken. Daarnaast verhalen over Martin Dams, Jack van Raamsdonck, Crazy Accoedeons, John de Bever en Belinda Kinnaer.

 • Jo Smeets laat zijn ‘Hart voor Muziek’ spreken met nieuw album
  on augustus 11, 2020 at 11:41 am

  Hoewel de muziekindustrie door de Corona-crisis al maanden op z’n gat ligt, heeft Jo Smeets de afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. De geroutineerde zanger uit Kerkrade bracht eerder de single ‘Lieve Meiden’ uit en nu komt hij zelfs met een Nederlandstalig album: ‘Hart voor Muziek’! Stilzitten daar houdt Jo Smeets niet van, zo vertelt hij zelf: ‘Toen de Corona-crisis uitbrak ben ik direct aan de slag gegaan. Ik wilde deze moeilijke tijd zinvol gebruiken en in samenwerking met Chaplin Studio’s hebben we de afgelopen maanden keihard gewerkt aan dit album.

 • SIENEKE ademt het échte levenslied
  on augustus 11, 2020 at 9:38 am

  Sieneke beleeft een wel heel bijzonder 10-jarig jubileumjaar! Ze is special guest tijdens de Theatertour van Frans Bauer en presenteert de bijzondere jubileumsingle ‘Eenzaam En Alleen’. Dit alles nog steeds met de volledige steun van Marianne Weber! Sieneke doet de titel ‘Prinses van het Levenslied’ met deze jubileumsingle (inclusief videoclip) eer aan! Het gevoelige ‘Eenzaam En Alleen’ wordt 14 augustus uitgebracht.