Shownieuws

Created with Sketch.

Oranje Shownieuws Het laatste nieuws uit de Nederlandse muziek industrie

 • Gevestigde artiesten en nieuw talent bundelen krachten
  on juli 6, 2020 at 1:15 pm

  Op 3 juli presenteerde de stichting (un)heard., supported door bunq, de single ‘Als de lucht weer blauw kleurt’. Op de single horen we de vocals van nieuwe talenten KOOSJE, Marle Thomson, LÉVI en Jessy Yasmeen en van zangeressen DO, Lisa Loïs, Jennie Lena en Numidia. Samen met een team van professionals helpt (un)heard. unieke talenten een compleet concept rondom hun eigen werk op te zetten.

 • Volgens John de Bever zijn we ‘Allemaal Hetzelfde’
  on juli 6, 2020 at 7:47 am

  Wat mogen we dezer dagen nu wel en vooral niet zeggen? John de Bever heeft het uitgezocht: álles…! De volkszanger gaat met een nieuw motto de toekomst tegemoet: ‘Je mag van alles vinden maar met een goed humeur’. En dat laatste heeft John de Bever zeker: zelfs tijdens de meest beladen discussie krijg je ‘die lach niet van zijn gezicht’. Hij lanceert vandaag zijn toepasselijke strijdlied ‘Allemaal Hetzelfde’.

 • Feestzanger RenĂ© lanceert remake van ‘Oh Darling’
  on juli 5, 2020 at 11:14 am

  Na het succes van de single ‘Toffe Pik’ meldt Feestzanger René zich met een remake van de Theo Diepenbrock klassieker ‘Oh Darling’. Diepenbrock scoorde hiermee een megahit in 1978 en Feestzanger René hoopt dit met zijn nieuwe, ge-update uitvoering te kunnen herhalen. Hiervoor werkte Feestzanger René wederom samen met zijn vertrouwde team.

 • Barbara Swinkels komt met gewaagd nummer
  on juli 5, 2020 at 10:41 am

  Inmiddels is het zo’n twee jaar geleden dat Barbara Swinkels haar zangcarrière begon en inmiddels gaat ze met een sneltreinvaart door muziekland. Deze week is namelijk haar vierde productie ‘Turkse liefde’ uitgekomen, een gewaagd nummer met eveneens een spetterende videoclip. Deze keer heeft zij en Appie Hofstede van iDream Pictures gekozen voor een heerlijk zomers nummer met klanken uit de Balkan.

 • ‘Zonder Jouw Lach’ is de gloednieuwe single van Evert Wolters
  on juli 5, 2020 at 10:29 am

  Sinds 2013 timmert de uit Emmen afkomstige Evert Wolters stevig aan de muzikale weg. Met singles als ‘Sexy Sax’ en ‘Hoe Ver Kan Ik Gaan’ wist hij zich goed in de kijker te spelen. ‘Zonder Jouw Lach’ is de gloednieuwe single van Evert Wolters welke geschreven en geproduceerd is door Gerto Heupink, terwijl Evert zelf de tekst schreef. Het betreft een radio vriendelijke productie.