Shownieuws

 • ‘Wat Overblijft Zijn Tranen’….nieuwe single van Joey Hartkamp
  on 13 november 2019 at 08:30

  Hoe bijzonder kan een gekozen single zijn, naast dat het een fantastisch liedje is met een eigentijdse en herkenbare sound? Dat is deze nieuwe single ‘Wat Overblijft Zijn Tranen’ van Joey Hartkamp op zeker. Op het onlangs 60 jarig verjaardag en 30 jarig producer jubileum feest van zijn vader, Emile…. , verraste hij vanuit het niets hem en de vele genodigden met deze nieuwe single.

 • Barbara Swinkels geeft ‘Als jou liefste’ een nieuw muzikaal jasje
  on 12 november 2019 at 18:34

  Barbara Swinkels, moeder van drie kinderen begon haar carrière twee jaar geleden met een paar nummertjes zingen op een feestje. Dat bleek zo’n succes te zijn dat zij die avond besloot om er verder mee te gaan, mede omdat het publiek razend enthousiast was over haar uitstraling en unieke stem. Van het een kwam het ander en voordat zij het zelf in de gaten had stond ze binnen de kortste keren wekelijks op een podium.

 • Riezz presenteert gevarieerd album
  on 12 november 2019 at 17:57

  Na de hits “De Mondscheinsonate en Een zee van liefde” gaat Riezz als een speer verder zijn eigen gang zonder enige consessie. Het album is een gevarieerde verzameling geworden die switcht van Up-tempo naar ballads met het warme geluid en het rauwe randje dat Riezz zijn stem zo herkenbaar maakt.

 • Tommy Lips lanceert nieuwe single ‘Laat het maar los’
  on 12 november 2019 at 15:57

  ‘Laat het maar los’ is de titel van de gloednieuwe single van Tommy Lips. Het nummer , geschreven en gecomponeerd door Olav Hesselmans, gaat over de dingen die in het leven tegenzitten of niet lopen zoals gehoopt. De boodschap van het nummer is dat je alles los moet laten, moet laten gaan en vooral moet genieten van het leven. De productie van de single lag in handen van Laurens van Wessel.

 • Toppers in Concert 2020 in december in Rotterdam AHOY
  on 12 november 2019 at 09:53

  Volgend jaar december 2020 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 2020’. Niet zoals gebruikelijk een editie in mei in de Johan Cruijff ArenA, maar in december in de intimiteit van Rotterdam AHOY samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor. Door de voorbereidingen op en de wedstrijden van het Europees kampioenschap voetbal (UEFA Euro 2020), is in mei en juni 2020 de Johan Cruijff ArenA niet beschikbaar.

 • Lesley Rosbach presenteert nieuwe single ‘Vier elke dag’ in Haarlem
  on 11 november 2019 at 11:25

  Op zondag 17 november 2019 organiseert Lesley Rosbach een feestje aan de Oorkondelaan 1 in Haarlem. Alles draait die dag om z’n nieuwe single ‘ Vier elke dag’ die hij heeft opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Lesley heeft besloten om het evenement om te dopen in een White Edition. Meewerkende artiesten zijn: Mike Daane, Bernardo, Luciano Vermeer, Jordan Peeters, Christa Kerdijk, Pierre Biesterveld, Michel Tombal, Jos Bosma, Dick Treesie, Hans Leeman, Michel Geeven en een mystery guest. De aanvang is vanaf 14.30 uur en de entree is gratis.

 • Joey Hartkamp verrast vader Emile met nieuwe single
  on 11 november 2019 at 09:26

  Hoe bijzonder kan een gekozen single zijn, naast dat het een fantastisch liedje is met ’n eigentijdse en herkenbare sound? Dat is deze nieuwe single ‘Wat Overblijft Zijn Tranen’ van Joey Hartkamp op zeker. Gisteren tijdens het 60 jarig verjaardag en 30 jarig producer jubileum feest van zijn vader, Emile, verraste hij vanuit het niets hem en de vele genodigden met deze nieuwe single.

 • Alle winnaars van een Koos Alberts Award op een rijtje
  on 11 november 2019 at 09:02

  De A9 Studio in Uitgeest puilde gisteren uit met liefhebbers van het Nederlandstalige lied vanwege de uitreiking van de Koos Alberts Awards. Iedereen was het er over eens. Dit festijn is groeiende en werd door menigeen al genoemd in één adem met de Buma Awards.

 • Gouden plaat voor Jaman
  on 11 november 2019 at 08:12

  Zanger Jaman ontving tijdens de tv opnames van Hart voor muziek, een gouden plaat voor zijn single ‘Zoals ‘ t toen was’. Deze award, die volstaat voor meer dan 40.000 verkochte exemplaren, en meer dan 500.000 views via youtube werd tot grote verrassing van Jaman uitgereikt tijdens de TV Opnames van Hart voor muziek “Dit had ik echt niet aan zien aankomen! Het is een kroon op mijn werk, na 18 jaar singles maken,” zegt Jaman geëmotioneerd.

 • Dennis van Dijkhuizen verrast wederom met een opvallende nieuwe single
  on 10 november 2019 at 21:00

  Na het succes van de single ‘Vrij Zijn’ verrast Dennis van Dijkhuizen wederom met een opvallende nieuwe single, getiteld ‘Dit Is Verboden Liefde’. Hierin wordt Dennis ondersteund door zijn eigen broer, rapper Da Steefman. ‘Dit Is Verboden Liefde’ is wederom een moderne dansbare productie, welke onder leiding van producer Gerto Heupink tot stand is gekomen. Dennis schreef zelf de tekst voor deze song.

Mogelijk gemaakt door: Oranje Shownieuws.