. Programma Maandag 25 Mei ....... van 12:00 t/m 13:00 uur.......Dj John.......Van 16:00 t/m 17:00 uur de oranje top 30..Om 19:00 uur Dj Hans.. >>.. .. Veel Luister plezier........Ook Dj Worden mail naar Radiohollandika@live.nl

Shownieuws

 • Marlous terug met nieuwe single ‘Als Het Echt Over Is’
  on 25 mei 2020 at 20:56

  Onlangs verscheen de nieuwe single van Marlous ‘Als Het Echt Over Is’. Dit duet zingt ze samen met songwriter & producer Jeroen Russchen die eerder al werkte met Tino Martin, Jan Dulles & Wolter Kroes. Deze single is een voorloper van haar album, waarop ook de hits ‘Verlangen naar een herinnering’, ‘Verlaat Me Niet’ & ‘Liefde Van Mijn Leven’ zullen staan.

 • Peter Bakx komt met hulde aan de Zangeres Zonder Naam
  on 25 mei 2020 at 16:37

  Het lied “Onder de brug van Parijs” dat Mary met haar broer Jerry Bey gezongen heeft is door Peter Bakx in een nieuw jasje gestoken. Eigenlijk is er niets aan veranderd en is het nummer voorzien van een nieuw arrangement. Zoals Peter zelf vertelt. ‘Als kind ben ik met haar muziek opgegroeid en heb zo alle liedjes van haar wel ooit voorbij horen komen.

 • Jubileumconcert de Wannebiezz gaat door!
  on 24 mei 2020 at 16:28

  De coronacrisis brengt ook voor de culturele sector en horeca forse beperkingen met zich mee. Beperkingen die naar verwachting nog wel een tijdje gaan duren. Maar zitten de Wannebiezz bij de pakken neer? Nee natuurlijk! Samen met de Stadsgehoorzaal gaan de mannen onderzoeken wat de kansen en mogelijkheden zijn binnen die anderhalve meter.

 • Haarlem Zingt draagt de zorg een warm hart toe
  on 24 mei 2020 at 10:53

  Maar liefst 8 Haarlemse zangers, zijn de afgelopen weken op-pad gegaan om de bewoners en verzorgers van zorginstellingen een warm hart toe te dragen. Dit ivm dat de zorginstellingen gesloten werden. Wat begon als een eenmalige actie op 28 maart 2020 is inmiddels uitgegroeid tot een groot project. Het begon met optredens vanaf een trailer, en daarna vanuit een hoogwerker.

 • 3JS komen binnen op nummer 1 in de Nederlandse album top 100
  on 22 mei 2020 at 15:19

  ‘De Aard Van Het Beest’, het 11e studio album van 3JS, is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse album top 100. Hiermee hebben 3JS hun allereerste nummer 1 album te pakken. Op het album zetten 3JS de lijn door die al voorzichtig werd uitgestippeld. ‘We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken”, vertelt Dulles.

 • Sander Kwarten heeft volgende week de Oranje Kroon
  on 22 mei 2020 at 09:32

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 mei is dat ‘K ben toch niet gek’, de nieuwe single van Sander Kwarten. Het gaat om een Nederlandstalige bewerking van ‘Perdoname’, een liedje waarmee Demis Rousos in 1975 een aantal weken in de Top 40 stond. De tekst werd geschreven door Bram Koning en gaat over een vrouw die je behoorlijk in je portemonnee weet te raken.

 • Sanne Broekman lanceert haar derde single ‘Genieten van het mooie leven’
  on 22 mei 2020 at 09:20

  De tekst van de nieuwe single ‘Genieten van het mooie leven’ van Sanne Broekman is geschreven door haar vader Jan Broekman, beter bekend als zanger Jantje Bier. Nadat ze eerst “Trouwen is Houden” had opgenomen om te zingen op een bruiloft, kwam ze met haar debuutsingle “Dans met mij de hele dag” en door deze single heeft deze talentvolle zangeres het alleen maar drukker gekregen en moest er een vervolg komen.

 • Jantje Bier brengt feestnummer ‘Heerlijk glaasje bier’
  on 22 mei 2020 at 09:10

  Jantje Bier is de artiesten naam van Jan Broekman uit Buren in Gelderland en is een feestartiest bij uitstek. In zijn Tirolerpak en zijn grote pul bier heeft hij afgelopen jaar veelvuldig het podium betreden en een feestje gemaakt. Hij besloot om weer de studio in te duiken om daar een lekker feestnummertje op te nemen en zo ontstond in samenwerking met Joris van Dijk het nummer “Heerlijk glaasje bier”

 • Loeksband troost met ‘The Lockdown Song’
  on 22 mei 2020 at 08:55

  Singer-songwriter Loek Duinmeyer van Loeksband uit Heerhugowaard heeft een troostlied geschreven voor alle muzikanten en artiesten die brodeloos thuis zitten te wachten op betere tijden. Met zijn lockdown lied geeft hij het frustrerende gevoel weer van de artiest die graag de deur weer uit wil om ergens op een podium te staan. Hij nodigt al zijn muzikale collega’s uit om dit lied met hem mee te komen zingen.

 • TVoranjeclips.nl pakt de draad weer op
  on 21 mei 2020 at 11:59

  TVoranjeclip.nl, het bedrijf van William en Irene ten Kate heeft de draad weer heeft opgepakt voor het produceren van nieuwe clips. ‘Uiteraard houden we twee meter afstand. Om alle Nederlandse artiesten een hart onder de riem te steken hanteren wij voor onze clips een speciaal corona tarief.

Mogelijk gemaakt door: Oranje Shownieuws.