Shownieuws

 • Eveline Cannoot geeft ons een ‘Hartje voor Kerstmis’
  on 15 december 2019 at 10:37

  Eveline Cannoot kennen we als het gezicht van de Vlaamse televisie zender MENT TV. Voor het eerst komt ze met een solosingle en gelijk maar ééntje met een gouden randje. ‘Hartje voor Kerstmis’ is geschreven door haar vriendin en collega Sabien Tiels. Volgens haar promotor Geert Hakze heeft het numme alles in zich om een klassieker te gaan worden.

 • Gewoon Henri viert kerst zonder een belangrijke geliefde
  on 14 december 2019 at 12:59

  “Zonder jou” is de titel van een wel heel speciaal nummer van Gewoon Henri uit Almelo. In deze gezelligste maand van het jaar is het gemis van geliefden altijd zeer groot. Zo ook bij deze markante tatoeëerder uit Almelo, want hij viert nu al voor de 4e keer kerst zonder zijn geliefde oma. En zoals hij zelf zegt; Zonder haar heb ik eigenlijk weinig zin in de feestdagen.

 • Feestsingle ‘Mijn buik’ van Nog effe
  on 14 december 2019 at 12:35

  Natuurlijk kon het niet uitblijven voor het kleurrijke drietal van Nog effe, er moest natuurlijk weer een catchy Carnavals en feestnummer komen voor 2020! Alhoewel ze met het 2019 Carnavals en feestnummer ‘De as van Ome Arie’ de lat voor zichzelf behoorlijk hoog hadden neergelegd, kan ik niet anders zeggen dan dat ze deze uitdaging magnifiek geslecht hebben met ‘Mijn buik’ Extra Vette Mix!

 • Dubbel Feest maakt uptempo feestplaat
  on 13 december 2019 at 19:12

  Dave Govers en Stephan Janssen vieren dit jaar samen hun 5 jarig jubileum als duo. Na een aantal succesvolle feestsingles doken ze voor hun allernieuwste feestsingle weer de studio in bij producer en tekstschrijver André Kooiman (AKMP), die eerder al 2 singles voor ze maakte. Hij schreef en produceerde samen met het tweetal een heerlijk klinkende feestknaller met de titel; Tik m aan!

 • René Schuurmans heeft volgende week de Oranje Kroon
  on 13 december 2019 at 11:21

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 december is dat ‘Een vrolijk Kerstfeest’ van René Schuurmans. De charmante Brabantse zanger heeft zijn wortels de afgelopen tien jaar diep in de grond van het Nederlandse lied weten te vestigen en daarom vond hij het tijd worden om dit jaar een echte kerstplaat aan zijn repertoire toe te voegen.

 • Leerlingen letterkunde schrijven kerstlied voor Noëlle
  on 13 december 2019 at 11:15

  Tijdens een les Nederlandse Letterkunde aan de Fontys Lerarenopleiding Tilburg over rijm, stijlfiguren, metrum en beeldspraak in liedjes ontstond het idee om een Kersthit te schrijven. Docent Bas Jongenelen en studenten Marc Faes, Kyra van Brakel, Marieke Hendriks, Lianne Keijzer, Lieke van der Vleuten en Liza van den Boogaert zetten zich aan de tekst en melodie van een liedje met als doel een Kersthit te schrijven.

 • Franky Falcon keert terug naar platenlabel Hit It! Music
  on 13 december 2019 at 11:10

  Met ‘Denk Jij Eens Aan Een Ander’ heeft Franky Falcon weer een échte ‘Franky Falcon-kneiter’ in handen. Deze single bevat álle ingrediënten waar Franky Falcon voor staat; gezelligheid, vrolijkheid en herkenbaarheid. De productie en compositie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman, die verantwoordelijk is voor het merendeel van het Franky Falcon oevre.

 • Zanger Edwin van der Toolen opnieuw gevraagd als jurylid All Together Now
  on 13 december 2019 at 11:01

  Zanger Edwin van der Toolen zal in het nieuwe seizoen van All Together Nowweer te zien zijn als jurylid. Hij zal samen met Gerard Joling en 98 andere juryleden de zangkunsten van bekende en onbekende Nederlanders beoordelen. Dit is bekend bekendgemaakt tijdens de voorbereidingen voor het tweede seizoen van de populaire zangwedstijd op RTL4.

 • De Feestgangers XXL zijn met ‘Kabouterdans 2.0 klaar voor het nieuwe party seizoen
  on 13 december 2019 at 00:20

  Met ‘Kabouterdans 2.0.’ zijn de Feestgangers XXL klaar voor het nieuwe party seizoen. Vier jaar geleden opgericht en twee jaar geleden debuteerde dit kwartet, bestaande uit Danny, Hans, Michel en Raymond, met de single ‘Zet De Deur Maar Op Een Kier’ en ook met de opvolger ‘Naturel’ wist dit viertal zich verder op de muzikale kaart te zetten. Dit resulteerde tot de nodige optredens.

 • Remco van der Blom debuteert met de single ‘De Trots Van Een Vader’
  on 13 december 2019 at 00:01

  De in Leiden geboren en woonachtige Remco van der Blom (43) debuteert met de single ‘De Trots Van Een Vader’. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van Remco in vervulling. Remco wilde al lang een single maken over zijn vader. Via een talentenjacht in 2018 ging het balletje rollen en kwam hij uiteindelijk in contact met de bekende songschrijver Henny Thijssen.

Mogelijk gemaakt door: Oranje Shownieuws.