Programma Vrijdag 21 februari Van 12:00 T/M 13:00 UUR Dj John......(Van 16:00 t/m 19:00 uur Lady Carla?????...... .... Van 20:00 t/m 22:00 uur Dj Leo,...... Veel luister plezier.............Vandaag Vind er Tusse 10:00 en 11:00 uur onderhoud aan de website plaats. .......

Shownieuws

 • Harry Verbeucken lanceert ‘Alleen Helena’
  on 20 februari 2020 at 12:17

  Apentrots is Harry Verbeucken op het feit dat zijn in 2017 uitgebrachte track ‘Heel Mijn Hart’, z’n eerste welke landelijk in de release ging overigens, al bijna 140.000 keer is gestreamed op Spotify. Bedenk daarbij dat deze van oorsprong Brabander maar in Beekbergen gehuisveste zanger, aanvankelijk helemaal niet dacht dat hij geboekt zou gaan worden als artiest.

 • Johan Moreno nieuwste aanwinst op snel groeiend Rood-Hit-Blauw label
  on 19 februari 2020 at 14:05

  Johan Moreno kwam Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw al diverse malen tegen op de werkvloer. Bij diverse optredens, TV-en Radio opnames en laatst bij de BumaNL dag spraken ze gezamenlijk over muziek gerelateerde zaken. Dat deze gesprekken een vervolg zouden krijgen was al langer duidelijk. Er was een wederzijdse klik aanwezig en er werd onlangs dan ook een afspraak gepland m.b.t. afspraken, de te bewandelen weg en zaken rondom de nieuwe single.

 • ‘Oranje Shownieuws in beeld’ in gesprek met Henk Wijngaard en Chris de Roo
  on 18 februari 2020 at 20:36

  Op uitnodiging van ‘Oranje Shownieuws in beeld’ kwamen Henk Wijngaard en Chris de Roo op 18 februari naar Hotel ten Cate in Emmen. Jeroen Stevens ging met hen een openhartig gesprek aan aan. Henk vertelt over z’n allereerste platencontract. Hij herinnert zich drie meisjes van respectievelijk 9, 11 en 12 jaar die tijdens een show in Ootmarsum luid meezongen.

 • Marco de Hollander presenteert extra show ‘Live in Concert 3
  on 18 februari 2020 at 16:32

  De avondeditie van ‘Live In Concert 3′ van Marco de Hollander is vrijwel uitverkocht. Vanwege dit grote succes geeft Marco een extra matineconcert op 18 april om 14.00 uur. De kaartverkoop van deze show start 19 februari om 10.00 uur. Ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes, de gezelligste meezingers en Marco’s grootste hits zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, belooft het wederom een onvergetelijke muzikale avond te worden.

 • SPANG geeft zangcarrière enorme boost door samenwerking met Smaragd Music
  on 18 februari 2020 at 15:54

  De samenwerking die SPANG is aangegaan met Smaragd Music maakt z’n nieuwe team compleet. Twee andere opvallende namen die zijn toegetreden in dat team zijn producer Jeroen Russchen en tekstschrijver Robert Vredeveld. Met de verrassende dansbare single ‘Ochtendlicht’ laat de zanger uit Coevorden horen welke kant hij op wil gaan. Herkenbaar SPANG, maar toch vernieuwend.

 • Verrassende nieuwe single voor Bouke
  on 18 februari 2020 at 12:23

  Vorig jaar werd de single “1 seconde” van Bouke een flinke zomerhit! De eerste Nederlandstalige single van Bouke na de Engelstalige albums sloeg goed aan. De latinachtige sfeer is doorgetrokken naar de nieuwe single “Als een droom”. Het nummer is heerlijk dansbaar en zal het ongetwijfeld goed gaan doen in clubs, festivals en beachclubs!Laat de zomer maar beginnen met deze nieuwe single van Bouke!

 • Lorenzo brengt ode aan alle moeders
  on 18 februari 2020 at 12:11

  De kleine maar oh zo ‘grote held’ uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is. Lorenzo is een opvallende verschijning, vol met tatoeages waar je niet omheen kan. Momenteel is hij heel hard aan het werk om zijn grote wens uit te laten komen.

 • Rooie Rico komt met hilarisch Brexitlied
  on 17 februari 2020 at 14:50

  Het moge duidelijk zijn: Rooie Rico zwaait even stevig naar Groot-Brittanië, wat vanaf 31 januari geen lid meer is van de Europese Unie. Hij vindt het hele Brexit verhaal nogal cartoonesk overkomen en dat is duidelijk te zien in zijn hilarische videoclip. Op een South Park-achtige manier verschijnt Rico in beeld en legt uit waarom het hem allemaal niet uitmaakt.

 • Gerto Heupink bewerkt ‘Lavendel blue’ voor Appie Scheer
  on 17 februari 2020 at 09:22

  “Als jaren ’80 freak leek mij dit een geslaagde kans om te gaan zingen.”, aldus Appie Scheer over zijn keuze om ‘Lieveling’ uit te brengen. Een cover van Mac Kissoon – Lavendel blue. “Ik heb ‘m nog op vinyl single.”, aldus de ijs- en oliebollenverkoper. Lavendel blue is nu ‘Lieveling’ geworden en de Nederlandse tekst is geschreven door Gerto Heupink.

 • Wie wordt het Mini Star zangtalent 2020?
  on 16 februari 2020 at 15:10

  De Mini Star Talentenjacht is een leuke, leerzame en kindvriendelijke talentenjacht voor de leeftijd 8 t/m 15 jaar. Er zijn er 2 voorrondes waarvan de eerste plaatsvindt op zondag 1 maart 2020. De tweede editie staat gepland op zaterdag 21 maart. Als locatie is gekozen voor “Het Wapen van Diemen”. De aanvang is op beide dagen 15.00 uur. Op zondag 5 april zal vervolgens de finale plaatsvinden. Kandidaten kunnen zich nog aanmelden via: ministartalenten@gmail.com of bij Petra Groenestein, telefoon: 06-26970956.

Mogelijk gemaakt door: Oranje Shownieuws.